Over DIX

DIX Party Masters is opgericht door Dick Vanderzaken. Dick heeft in het begin van zijn carrière gewerkt als DeeJay in discotheken, clubs, drive in shows en radio presentator. Daarnaast is hij ook voice-over voor Radio/TV commercials, jingles en AV producties. Door zijn ‘vlotte’ babbel wordt Dick ook gevraagd als presentator en ceremoniemeester. Kortom een professionele creatieve duizendpoot die van een feest of een evenement iets bijzonders kan maken. Naast DIX is Dick mede-oprichter/eigenaar van een Omni Channel Marketing Agency en lid van de groepsdirectie.

WAAROM doen we wat we doen?

Wij hebben (eerlijk gezegd) best veel tijd besteed om na te denken over wat DIX eigenlijk is of wilt zijn. Zijn we DeeJays? Een drive in show voor bruiloften en partijen? Een collectief van talentvolle DJ’s? Een entertainment buro?….

Na een tijdje kwamen we tot de conclusie dat het niet gaat om ‘WAT’ DIX is maar ‘WAAROM‘ we het doen.

We DJ-en omdat we het onze opdrachtgevers en zijn/haar gasten echt naar hun zin willen maken. Dit in tegenstelling tot vele DJ’s die voor hun eigen ‘Ego’ achter de DJ-booth staan. Wij doen graag dat stukje extra waardoor een feest niet ‘gewoon’ leuk maar een happening wordt. We willen ons onderscheiden tussen een goed en fantastisch. Onze aanpak is professioneel en met passie en liefde voor het entertainment vak. Vanaf de voorbereiding tot en met de uitvoering.

Door deze aanpak hebben we meerdere keren aangetoond een fantastisch feest te kunnen organiseren. Daarom komt 90% van onze werk voort uit ‘mond op mond’ reclame van onze klanten en gasten.

Nu u dit van ons weet, zouden we graag van u horen en welk feest u wilt organiseren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en/of reservering.